תקופות הפריחה המשתנות בארצינו הקטנטונת משפיעות גם על טיולי השבת המשפחתיות שלנו, בפייס נצצו לי כמה תמונות פריחת השקדייה והבטחתי לעצמי שאני חייבת למצוא מטע שקדיות ולבקר בו בקרוב מאוד לפני שהפריחה נעלמת לה.
את מטע השקדיות בשיטוט קליל ברשת מצאתי ב"קיבוץ מגל" אשר בעמק חפר, מהרצליה עניין של 40 דקות נסיעה וטיול השבת המשפחתי שלנו יהיה באווירת פריחה קסומה במטע מקסים שחיכיתי כבר לפגוש.
כשהגענו נחשפנו למטע מקסים עם פריחה מדהימה כשעל הקרקע עלי הכותרת שנשרו יצרו אשלייה של שלג לבן ממש כמו בחלומות. מחצלת קטנה, יין, חטיפים ופירות תחת עצי השקד והמון טבע סביב מי צריך יותר מזה לנשמה בשביל להינות כמו שצריך משבת שטופת שמש בסוף פברואר.
לחיי החיים הטובים ואם אתם מכירים עוד מטעים מקסימים שאפשר לנצל לטיולי שבת משפחתיים אשמח לשמוע בתגובות
שלכם גיליה
מודעות פרסומת